Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Malinka88itma
|
Wysłany: Czw Lut 08, 2018 13:44 Temat postu: materace termoelastyczne? |
|
|
Czy ktoś z was słyszał może o czymś takim jak materace termoelastyczne? Ja właśnie szukając nowego materaca do swoje sypialni trafiłam na coś takiego i wydaje się to być całkiem ciekawym rozwiązaniem. Czy ktoś z was korzysta z takiego materaca i może mi powiedzieć jak się on spisuje w praktyce? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lut 08, 2018 13:44 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Wikilop
|
Wysłany: Pią Lut 09, 2018 19:46 Temat postu: |
|
|
Słyszałem że taki materace sa genialne. _________________ https://przyjazny-dietetyk.pl
FU RADMED - Radosław Siałkowski z siedzibą w Golubiu-Dobrzyniu
ul. Brzoskwiniowej 11 Ruziec
NIP 8781494885 |
|
Powrót do góry |
|
 |
PalTO
|
Wysłany: Nie Lut 11, 2018 12:23 Temat postu: |
|
|
Czy to w ogóle się opłaca? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Becia
|
Wysłany: Sob Maj 19, 2018 11:53 Temat postu: |
|
|
PalTO napisał: | Czy to w ogóle się opłaca? |
To tak jakby pytać czy zdrowa żywność jest opłacalna jestem pewna, że tak.
Ja mam od pewnego czasu dobry materac i też ma warstwę pianki termoelastycznej i teraz wszystkim to polecam.W pewnym wieku już człowiek potrzebuje mieć wygodne spanie, bo wszystko się następnego dnia czuje w kościach i kręgosłupie. Jak jesteś z warszawy lub okolic to polecam ci przejść się po salonie dreamsdesign.pl i popatrzeć na materace, tam też ktoś ci doradzi czego potrzebujesz, jaka twardość itd. Naprawdę warto dopłacić, bo przecież materac to wymienia się raz na wiele lat |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18
|
Wysłany: Pon Cze 11, 2018 10:41 Temat postu: |
|
|
A słyszeliście o firmie https://heveamaterace.pl ? Bo ja słyszałam, że firma ma najlepsze materace pod kątem jakości i ceny. Z tego co wiem oferują materace dla dorosły jak i również dla dzieci. Ich materace są antyalergiczne, prozdrowotne, stanowią doskonałą podporę dla całego ciała. Myślę, że warto się rozglądnąć u nich w ofercie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
heniutek
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2018 09:25 Temat postu: |
|
|
Dużo dobrego słyszałem na temat materacy termoelastycznych, a dokładnie na temat materacy z serii Viscotherapy firmy Art Medic.. Przede wszystkim dlatego, że są one najbardziej komfortowe i zapewniają idealnie podparcie kręgosłupa podczas snu. Podejrzewam, że moim następnym zakupem do sypialni, będzie właśnie taki materac. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2018 09:25 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |