Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Akasha
|
Wysłany: Sro Paź 10, 2018 20:03 Temat postu: lekkie i pożywne |
|
|
Cześć , a te drinki proteinowe itd , sa różne smaki i podobno są lekkie i pożywne...nutri cos tam
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Paź 10, 2018 20:03 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Akasha
|
Wysłany: Czw Lis 08, 2018 21:02 Temat postu: trzeba coś wybrać |
|
|
Cześć
Szukamy czegoś na chrzciny a ktoś tutaj polecał kiedyś https://www.murrano.pl/prezent-na-chrzciny-cat-210.aspx jestem ciekay jak wrażenia po odbiorze towaru bo rzeczy zwracają uwagę na dobre wykonanie.Korzystaliscie z tej strony? |
|
Powrót do góry |
|
 |
mareckiar
|
Wysłany: Sob Lis 17, 2018 09:06 Temat postu: |
|
|
Moja mama taki piła jak była chora, pomogło jej to wrócić do formy po chorobie. _________________ Szeroki wybór łóżek dziecięcych |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pawello
|
Wysłany: Pon Lis 19, 2018 11:41 Temat postu: |
|
|
Odpowiednio ułożona dieta jest bardzo ważna w każdej chorobie. Organizm powinien być optymalnie zaopatrywany w składniki odżywcze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kluska
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2018 13:55 Temat postu: |
|
|
Zdrowa i lekka dieta jest wskazana w każdej chorobie. Dobrze zbilansowana dieta bogata w warzywa i owoce to klucz do sukcesu. I oczywiście regularne posiłki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
paniewcia
|
Wysłany: Pią Gru 28, 2018 05:57 Temat postu: |
|
|
Lekkie i pożywne u mnie to miejsce od zawsze zajmują sałatki. Trzeba jednak pamiętać o tym by dodać do nich jakiegoś tłuszczu, abyśmy byli wstanie wchłonąć witaminki! _________________ ceba baby pościel |
|
Powrót do góry |
|
 |
kate.gromada
|
Wysłany: Wto Sty 01, 2019 01:39 Temat postu: |
|
|
warto spróbować stosować dietę bezglutenową i bez laktozy mimo, że teoretycznie badania nic nie wykażą - mam przypadek w rodzinie że dizecko na tej diecie łącznie z terapią krakowską robiło szybko postępy
|
 |
Aleksan
|
Wysłany: Nie Sty 06, 2019 15:30 Temat postu: |
|
|
Ja tam nie muszę się martwić o składniki swojej diety, ponieważ jedzenie mam dostarczane do domu Takie cateringi dietyczne to fantastyczna sprawa, bo nie trzeba martwić się jak ułożyć swoje menu. Gdybyście chcieli spróbować, to zachęcam do przeczytania tego właśnie bloga. Dowiecie się z niego między innymi, jakie są najbogatsze źródła błonnika, a także, co jest bardzo ważne, jakie są interakcje posiłków z lekami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sonia23
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2019 22:41 Temat postu: |
|
|
Taki catering dietetyczny to świetna opcja, szczególnie jeżeli postawimy na diety np. z krakowskiej firmy Happy Diet. Zarówno osoby szukające dań do pracy, jak i wegetarianie znajdą tam coś dla siebie, bowiem wachlarz dostępnych produktów tym przypadku jest nader szeroki. Poza tym dania są przyrządzane z najwyższej jakości składników, smaczne i odpowiednio zestawione. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sopel
|
Wysłany: Czw Lut 14, 2019 14:09 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie najlepszy jest jogurt naturalny na diecie, tez jest lekki i pożywny i można go jeść na wiele różnych sposobów http://kuchniajogurtowa.pl/ , ja akurat wolę go na słodko ale świetnie smakuje też ze szczypiorkiem albo z rzodkiewką |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lut 14, 2019 14:09 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |