Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Madziar
|
Wysłany: Sro Wrz 25, 2013 11:55 Temat postu: zadaszyć orliki !!! |
|
|
Budując Orliki zapomniano to tym by je zadaszyć. Nie chodzi mi tylko o to że w naszej strefie klimatycznej nie da się w większości szkolnych miesięcy latać w stroju gimnastycznym po dworze. Nie wszystkie dzieci są tak otwarte by latać samych spodenkach po dworze wśród obcych gapiów, których nikt nie sprawdza kim są. Dlaczego podobny program budowania boisk szkolnych na Słowacji obejmował zadaszenie boisk halami, co daje dzieciom poczucie bezpieczeństwa i zachowania ich intymności. Co ciekawe widziałem na Słowacji hale budowane przez Polską firmę Ocmer . Może czas zadbać o bezpieczeństwo i godność naszych dzieci i domagać się zadaszenia przyszkolnych obiektów sportowych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Wrz 25, 2013 11:55 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
radekpopiell
|
Wysłany: Sro Paź 23, 2013 07:52 Temat postu: |
|
|
???
nasze stadiony nie mają nawet zadaszenia (jest kilka wyjątków) a koleżanka chce i dla zwykłych orlików porobić.
Logiczne jest że w zimę przy -20 stopniach nikt nie będzie w piłkę ganiał, od tego są hale sportowe. _________________ kabis.pl
klinikagrzesiak.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
ciastko
|
Wysłany: Sob Sty 11, 2014 15:13 Temat postu: |
|
|
radekpopiell napisał: | ???
nasze stadiony nie mają nawet zadaszenia (jest kilka wyjątków) a koleżanka chce i dla zwykłych orlików porobić.
Logiczne jest że w zimę przy -20 stopniach nikt nie będzie w piłkę ganiał, od tego są hale sportowe. |
dokładnie, po co zadaszać boiska...
panstwo nie ma na to funduszy  _________________ presco investments
presco |
|
Powrót do góry |
|
 |
PyterN
|
Wysłany: Pon Maj 18, 2015 21:26 Temat postu: Re: zadaszyć orliki !!! |
|
|
Madziar napisał: | Budując Orliki zapomniano to tym by je zadaszyć. Nie chodzi mi tylko o to że w naszej strefie klimatycznej nie da się w większości szkolnych miesięcy latać w stroju gimnastycznym po dworze. Nie wszystkie dzieci są tak otwarte by latać samych spodenkach po dworze wśród obcych gapiów, których nikt nie sprawdza kim są. Dlaczego podobny program budowania boisk szkolnych na Słowacji obejmował zadaszenie boisk halami, co daje dzieciom poczucie bezpieczeństwa i zachowania ich intymności. Co ciekawe widziałem na Słowacji hale budowane przez Polską firmę Ocmer . Może czas zadbać o bezpieczeństwo i godność naszych dzieci i domagać się zadaszenia przyszkolnych obiektów sportowych. |
Prawdę powiedziawszy, to większej bzdury dawno nie słyszałem...
|
 |
Carvalho
|
Wysłany: Wto Maj 19, 2015 13:46 Temat postu: |
|
|
a ciekawe kto to będzie sponsorował
|
 |
Creuzburg
|
Wysłany: Sro Maj 20, 2015 07:42 Temat postu: |
|
|
nie powiem pomysł spoko, ale z wykonaniem tego to jednak nie możliwe
|
 |
krylen40
|
Wysłany: Sro Maj 20, 2015 07:51 Temat postu: |
|
|
Tylko po co dachy orlikom? Podane powody są dość słabe.. _________________ http://dom-modny.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Maj 20, 2015 07:51 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |