Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pomoceterapeutyczne
|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2016 12:03 Temat postu: Tworzę pomoce terapeutyczne dla dzieci z autyzmem |
|
|
Witam.
Oferuję Państwu autorskie pomoce terapeutyczne i dydaktyczne w niskich cenach, przygotowane pod kątem rozwijania wszystkich procesów poznawczych u dzieci .Moja oferta skierowana jest do Placówek Oświatowych ( przedszkoli w tym specjalnych, integracyjnych, szkół), logopedów, terapeutów oraz rodziców dzieci z autyzmem, z Zespołem Aspergera, Downa, Niepełnosprawnością intelektualną. Przygotowane pomoce, zostały opracowane przez specjalistów w tym pedagogów specjalnych, terapeutów mających doświadczenie w pracy z dziećmi z różnymi zaburzeniami rozwojowymi. Posiadam pomoce terapeutyczne od wieku niemowlęcego do szkolnego. Wszystkie są starannie wykonane pod względem graficznym, laminowane (aby zwiększyć trwałość i mogły posłużyć wiele lat). Szeroki wybór i atrakcyjne ceny. Moim celem jest wspomaganie rozwoju dzieci, poprzez stosowanie terapii już od najmłodszych lat. W mojej ofercie pomoce terapeutyczne w tym plansze terapeutyczne m.in Plan aktywności dnia dla dzieci z autyzmem, Tablica obowiązków, kalendarze edukacyjne, pomoce rozwijające percepcję wzrokową, logiczne myślenie, spostrzeganie, koncentrację, umiejętności społeczne, naukę emocji, doskonalące umiejętności czytania, umiejętności matematyczne, kreatywne książki do wielokrotnego uzupełniani. Posiadam również pomoce oparte na metodzie krakowskiej, tablice magnetyczne w tym tablice motywacyjne dla dzieci, kalendarze, zegary. W ofercie również pomoce dydaktyczne i wyprawki dla przedszkoli, szkół m.in. Alfabet, kodeks przedszkolaka, kodeks ucznia, tablice obecności, tablice motywacyjne dla grup przedszkolnych i szkolnych. Dla urozmaicenia stosowaniapomocy oferuję również rzepę samoprzylepną, za pomocą której łatwiej manipulować elementami.
Zapraszam na moją stronę internetową www.pomoceterapeutyczne.com
Zapraszam na mój fanpage
https://www.facebook.com/pomoceterapeutyczne/
Pozdrawiam
Anna Tumkiewicz
"Mądra Sowa" Pomoce dadaktyczne i terapeutyczne
ul. Olimpijczyków 21
84-300 Lębork |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2016 12:03 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
laura252
|
Wysłany: Pon Sie 08, 2016 10:09 Temat postu: |
|
|
siema ;d |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adam24
|
Wysłany: Czw Sie 25, 2016 12:25 Temat postu: |
|
|
Świetna inicjatywa i super pomoc dla potrzebujących. Serdeczne dzięki za to. Pozdrawiam. _________________ Dobrze wyposażone magazyny wrocław. Sprawdź! |
|
Powrót do góry |
|
 |
michal135
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Arnau332
|
Wysłany: Pon Gru 05, 2016 14:36 Temat postu: |
|
|
Ja tak samo jestem pełen podziwu dla takich ludzi. _________________ http://super-stek.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
anjak
|
Wysłany: Pon Gru 12, 2016 13:39 Temat postu: |
|
|
czesc |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marta86
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Król
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ponti433
|
Wysłany: Czw Gru 15, 2016 14:13 Temat postu: |
|
|
No naprawde, każdy powinien być im wdzięczny. _________________ wypozyczalnia-wisla.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Edek65e
|
Wysłany: Wto Sty 03, 2017 12:20 Temat postu: |
|
|
napewno warto pomagac im _________________ sell |
|
Powrót do góry |