Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pieskamam
|
Wysłany: Sro Sie 09, 2017 20:25 Temat postu: pomoc odszkodowawcza dla kumpla |
|
|
mam bardzo delikatną sprawę, bardzo emocjonalną, ale wydaje mi się też ważną
jedyny brat mojego dobrego przyjaciela zginął w wypadku samochodowym; kumpel w ogóle nie może się pozbierać, w pracy dostał kilka dni wolnego, teraz jest na urlopie, a później - nie wiem jak on wróci do pracy
podobno jest możliwość uzyskania odszkodowania za śmierć brata - chciałabym mu pomóc żeby chociaż kasą się nie martwił tylko spokojnie doszedł do siebie
może ktoś z Was wie albo korzystał z czegoś podobnego? albo znacie prawnika, który wie jak się tym zająć? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Sie 09, 2017 20:25 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pieskamam
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18
|
Wysłany: Czw Gru 14, 2017 12:14 Temat postu: |
|
|
Przykre... No, ale widać co dzisiaj się dzieje na drodze... Dlatego oprócz tego, że trzeba uważnie jechać warto również wiedzieć co zrobić gdy dojdzie wypadku samochodowego lub nasze auto złapie awarię... Ja sporo się dowiedziałam tutaj http://smarter-links.com/holowanie-i-pomoc-drogowa-w-calej-polsce/ . Nawet znalazłam tam świetną wyszukiwarkę pomocy drogowej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
grahton33
|
Wysłany: Pią Gru 29, 2017 17:25 Temat postu: |
|
|
Przykra sprawa, ludzie nie powinni umierać młodo... Wiem, że w Krakowie jest fundacja, która udziela darmowej pomocy prawnej ofiarom wypadków i ich rodzinom. A przynajmniej była, jeszcze 2 lata temu. _________________ skrzynki na zabawki |
|
Powrót do góry |
|
 |
puzema
|
Wysłany: Pią Gru 29, 2017 18:52 Temat postu: |
|
|
ja chetnie pomoge tylko napisz na priv ! _________________ Kochaj tak, jakby nikt nigdy Ciebie nie zranił! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Gru 29, 2017 18:52 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |