Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ailsfalcon
|
Wysłany: Czw Sty 19, 2017 21:51 Temat postu: czy Beagle to dobry pies dla małego dziecka? |
|
|
czy Beagle to dobry pies dla małego dziecka?
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Sty 19, 2017 21:51 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Layla
|
Wysłany: Sob Cze 17, 2017 18:01 Temat postu: |
|
|
Trudno jednoznacznie powiedzieć, czy jest to pies odpowiedni dla dziecka. Sama z takim problemem najchętniej zwróciłabym się do eksperta z http://vetporadnik.org.pl/ . Można tam bowiem uzyskać wyczerpujące porady weterynaryjne online, które w wielu sytuacjach okażą się bardzo przydatne. Sama wielokrotnie korzystałam z nich i zawsze bardzo się przydawały. |
|
Powrót do góry |
|
 |
norek
|
Wysłany: Czw Sie 31, 2017 10:18 Temat postu: |
|
|
To zależy czy rodzice potrafią zapanować nad psem i.. dzieckiem, bowiem dziecko w swojej nadopiekuńczości może zrobić psu krzywdę. Pies też powinien znać swoje miejsce w szeregu. Ucząc go nie należy go karcić. Za dobrze wykonane polecenie nagradzać. Mój pies w nagrodę dostaje snack mobility dog z vetexpert. To ciasteczka dla psów, które mają również pozytywny wpływ na stawy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Baniasty35
|
Wysłany: Czw Sie 31, 2017 14:03 Temat postu: |
|
|
Pomyśl co Ci się może najbardziej przydać i przeanalizuj wszystkie za i przeciw. Dodatkowo warto się wspomóc do tego opinią tych już zdecydowanych - ale w dalszym ciągu głównie sam musisz coś wybrać. _________________ producent stołów do bilarda |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karin536
|
Wysłany: Pon Wrz 04, 2017 12:36 Temat postu: |
|
|
W sumie fajna sprawa, ale przejrzałbym jeszcze inne możliwości . Tak na wszelki wypadek bo nigdy nie wiadomo co się lepszego trafi. _________________ karnisze sufitowe |
|
Powrót do góry |
|
 |
okinakis
|
Wysłany: Pon Lut 26, 2018 17:03 Temat postu: |
|
|
Słyszałam dużo dobrego o labradorach, chyba sa to jedne z lepszych psów dla dzieci Możecie też w sumie kupić jakiegoś mniejszego psa. Myślę, że beagle tez będzie dobrym pomysłem, ja takiego mam i myślę, że również mają dobry kontakt z dziećmi. Nasz maluszek już niestety się starzeje i powoli musimy oswajać się z jego stratą, ale jeszcze walczymy Zamawiamy mu specjalne karmy https://www.maxandmrau.pl/product-pol-2470 i chodzimy po weterynarzach, bo jest to ważny członek naszej rodziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
PanMiecio
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2018 15:33 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem tak, jak najbardziej beagle jest dobrym psem dla malucha. Tylko trzeba zawsze pamiętać o tym, żeby piesek był odpowiednio odżywiony. Najlepszym na to sposobem będzie zapewnienie mu pewnej i sprawdzonej karmy, na przykład takiej, jaka jest dostępna na stronie https://www.naszezoo.pl/pl/c/Happy-Dog/157  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sonia23
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|